Gjeldende koronatiltak i Lørenskog

Regjeringen har innført regionale tiltak som gjelder for Lørenskog og alle nabokommunene våre, inkludert Oslo.

Tiltakene ble igangsatt natt til fredag 3. desember, og varer i første omgang i 14 dager.

Endringene som berører Lørenskog IBK er primært kravet til registrering ved inngang i hallen under arrangement, der alle tilskuere skal scanne seg inn (utøvere er registrert via Spond), samt påbud om bruk av munnbind der det ikke er mulig å holde minst én meters avstand. Dette vil gjelde inn og ut av hallen, samt på tribunen om man ikke kan holde 1m avstand. Personen som er tildelt tilsynsvakten under arrangement vil igjen bli ansvarlig for å tilse at smittevernstiltakene blir fulgt.

Se forøvrig kommunens nettside for alle gjeldende koronatiltak;

https://www.lorenskog.kommune.no/koronavirus/alle-gjeldende-koronatiltak-i-lorenskog/