Arrangementer

Her finner du informasjon om dugnader, vakter, minirunder, cuper m.m.

Dugnad seriekamper – dette er obligatorisk for lagenes foreldregruppe, i forbindelse med hver hjemmekamp som spilles. Anbefalt oppmøte for dugnadsgjengen er 1 time og 15 minutter før kampstart, dersom man har den første kampen for dagen. Billett/inngangs-vakta er nøkkelansvarlig, se utfyllende informasjon under instruksen Dugnad seriekamper.

Forbund/krets har utarbeidet gode brukerveiledninger og videoer for InnebandyLive. Under vår egen instruks finnes en innføring til InnebandyLive, men se utvidet veiledning og informasjonsvideoer for både InnebandyLive og TurneringsAdmin (TA) HER

I tillegg er det laget eget e-læringskurs for sekretariat, både for bredde og elite. Vi oppfordrer alle foresatte til å gjennomføre breddekurset, ettersom vi er avhengig av foreldregruppen til kampvakter under serie- og cupspill. Se e-læringskurs fra Bandyforbundet HER

Tilsynsvakter – For å disponere Kjennhallen er LIBK pålagt av kommunen å stille tilsynsvakter i hallen, både på ukedager samt når vi spiller kamper. For sesongen 2022/23 plikter Lørenskog IBK å stille vakter på tirsdager 18:30 – 23:00, og torsdager 16:30 – 19:00, i tillegg til under eget lags kamper/turneringer gjennomført i helgene. Kommunens instrukser er gjeldene for vakta – Tilsynsvakt – Lørenskog kommune, en kopi av vaktinstruksen ligger i vaktbua.

Nøkkelkort - alle lag har fått eget nøkkelkort, og vaktene skal bruke EGET LAGS nøkkelkort ved tilsynsvakt/hallvakt. Alle lagene har også fått nøkkel til Garasjen (utstyrsrommet inne i hallen).

Når man kommer til låst hall
For å åpne dør og deaktivere alarm:
- Vis kort foran kortleser, tast kortets kode og trykk * tasten (OFF)
- Alarmen deaktiveres og dør åpner
MERK! Grunnet mye hærverk er dørene inn til hallen stengt til enhver tid en periode, og må låses opp av tilsynsvakt når noen ønsker å komme inn.

Når man skal stenge hallen
For å låse ytterdøren:
- Bruk kortleseren ved vaktbua, og tapp kortet 3 ganger foran kortleseren.
MERK! Grunnet mye hærverk er dørene inn til hallen låst til enhver tid en periode, og døren låses for tiden automatisk når den lukkes.

Ved utløst alarm:
- Vis kort foran kortleser, tast kortets kode og trykk * tasten (OFF)
- Alarmen deaktiveres
- Kontakt vaktselskap ved falsk alarm på telefon 02580

Alarmen aktiveres automatisk til fast klokkeslett